2020-10-19 16:33:49

Obavijest o prelasku na nastavu na daljinu

Poštovani roditelji i skrbnici, dragi učenici!

S obzirom da do kraja tjedna nećemo imati detaljnije i pouzdane informacije o pojavi koronavirusa u našoj Školi, da bismo sačuvali zdravlje naše djece i zaposlenika, nastavljamo s nastavom na daljinu do petka, 30. listopada 2020. godine (Matična škola u Vidovcu i PŠ Nedeljanec). S obzirom da će u ponedjeljak i utorak, tj. 2. i 3. studenoga, biti jesenski odmor učenika, s nastavom u školi nastavili bismo u srijedu, 4. studenoga 2020. godine. Naime, epidemiološka situacija se u posljednje vrijeme iznimno pogoršala, kako u Varaždinskoj županiji, tako i u Općini Vidovec, te je stoga moguć ulazak koronavirusa u našu Školu iz više vanjskih izvora.      

Za sada nijedan razredni odjel u našoj Školi nije stavljen u izolaciju, a ukoliko primijetite pojavu simptoma ove bolesti, javite se odmah telefonom djetetovom liječniku obiteljske medicine. Više o tome pročitajte u preporukama za roditelje i učenike Zavoda za javno zdravstvo Varaždinske županije, koje se nalaze na školskoj web stranici.

Ukoliko dođe do bilo kakvih promjena ili novih informacija, obavijestit ćemo vas putem školske web stranice te direktnih komunikacijskih kanala koje imate s razrednicima.

Svima vam od srca želimo da očuvate dobro zdravlje!

                                                                                                                                             Ravnatelj:

                                                                                                                                     Predrag Mašić


Osnovna škola Vidovec